Струмица Вело парк

Паркот Струмица Вело се наоѓа во општинскиот парк во центарот на градот.

Така ќе се вклопи во животната средина

Простор до градот Струмица во зелена средина.

Вело парк во пракса

Нов Вело парк изграден во Струмица со проектот „Велосипедски градови“ во спортскиот простор кој ги поврзува сите видови спортови. Се наоѓа веднаш до стадионот Младост на крајот од Струмица парк.

Земете го вашиот велосипед, вашиот шлем, вашиот пријател и посетете го Вело паркот!

Вело парк и информации

Струмичката пумпна патека е и игралиште и објект за обука за моторџии, скејтбордери или скутерџии од сите нивоа на вештини. Оваа нова конструкција е асфалтирана патека која ќе биде жариште за сите видови возачи кои бараат забавно и спортско искуство исполнето со акција.

Адреса

Голем струмички парк до стадионот Младост 

Часови

mk_MK
Прескокнете до содржината