Серес
Места за поправка

Идејата за јавни станици за поправка на велосипеди е родена за да се решат мали технички проблеми кои се јавуваат во велосипедот.

велосипедист прави основни поправки сам

Тие се јавни станици за поправка на велосипеди поставени на места како што се паркови, спортски терени, училишта, но и места погодни за велосипеди, патеки за планински велосипеди, хотели, места од туристички интерес.

секоја станица има алатки за велосипедистот да ги прави основните поправки сам и воздушна пумпа на подот, со манометар и општо држач за сите типови вентили

 

Серески држачи за велосипеди

А багажник за паркинг за велосипеди, обично се скратува на багажник за велосипеди а исто така се нарекува а штанд за велосипеди, е уред за кој може безбедно да се прикачат велосипеди паркинг цели.

Нашиот градски велосипед го правиме пријателски, поставувајќи држачи за велосипеди на повеќе места во градот, бесплатно за секого!

mk_MK
Прескокнете до содржината