СТУДИСКА ПОСЕТА ВО ИТАЛИЈА

СТУДИСКА ПОСЕТА ВО ИТАЛИЈА

01 - 04 НОЕМВРИ 2023 г

Цели:

Студиска посета во EU Bike Park со учесници од општина Серес со цел да се пренесе знаењето и знаењето за политиките „Bike friendly city“ било од градовите Милано
и Бергамо.

УЧЕСНИЦИ НА СТУДИСКИ ПАТУВАЊА

1. Г-дин Гациос Јоанис, овластен општински советник за туризам на Серес
2. Г-дин Арапакис Џорџ, Оддел за туризам
3. Г-ѓа Цолаки Александра, Одделение за туризам
4. Г-ѓа Синани Марија, Одделение за зеленило

 

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MK
Прескокнете до содржината