Имплементација на програмите за обука

„Водичи за велосипеди-инструктори за почетници и туристи“

„Управување со велосипеди во хотели и ресторани“

ЦЕНТАРОТ ЗА ДОЖИВОТНО УЧЕЊЕ НА РЕГИОН ЦЕНТРАЛНА МАКЕДОНИЈА објавува

имплементација на програмите за обука, под наслов: „Управување со велосипеди во хотел и ресторани“ и „Водичи-инструктори за велосипеди за почетници и туристи“,

што ќе се врши во структурата на КДБМ ПКМ, Терма Омонија

во контекст на активностите 4.2. 1 и 4.2.3 од проектот „Мрежа на градови за велосипеди за велосипеди, е-велосипеди итн.“ и акроним „BIKE CITIES“ со OPS шифра 5055469 која е вклучена во прекуграничната програма „INTERREG IPA CROSS-BROSS-BORDER SONY ПРОГРАМА ЗА СОРАБОТКА „ГРЦИЈА – РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА 2014-2020“.

 

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MK
Прескокнете до содржината