Оглас за наставници – обучувачи

„Управување со велосипеди во хотели и ресторани“
Оглас за наставници – обучувачи

ЦЕНТАРОТ ЗА ДОЖИВОТНО УЧЕЊЕ НА РЕГИОНОТ НА ЦЕНТРАЛНА МАКЕДОНИЈА ја објавува својата намера за склучување договори со обучувачи за спроведување на програмата за обука, насловена: „Управување со велосипеди во хотели и ресторани“.

што ќе се спроведува доживотно во структурата на КДВМ ПКМ, Крај на Омонија во рамките на акцијата 4.2.3 од проектот „Мрежа на градови за велосипеди за велосипеди, е-велосипеди итн.“ и акроним „BIKE CITIES“ со шифра на OPS 5055469 која е вклучена во прекуграничната програма „INTERREG IPA CROSS-BROSS-BORDER SONY ПРОГРАМА ЗА СОРАБОТКА „ГРЦИЈА – РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА 2014-2020“.

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MK
Прескокнете до содржината