Оглас за наставници – обучувачи 2-ра обука

„Водичи за велосипеди-инструктори за почетници и туристи“
Оглас за наставници – обучувачи

ЦЕНТАРОТ ЗА ДОЖИВОТНО УЧЕЊЕ НА РЕГИОНОТ НА ЦЕНТРАЛНА МАКЕДОНИЈА ја објавува намерата за склучување договори со инструктори за реализација на програмата за обука, насловена: „Водичи за велосипеди-инструктори за почетници и туристи“,

што ќе се врши доживотно во структурата на КДБМ ПКМ , Терма Омонија

во рамките на акцијата 4.2.3 од проектот „Мрежа на велосипедски градови за велосипеди, е-велосипеди и сл.“ и акроним „BIKE CITIES“ со шифра на OPS 5055469 која е вклучена во прекуграничната програма „INTERREG IPA CROSS-BROSS-BORDER SONY ПРОГРАМА ЗА СОРАБОТКА „ГРЦИЈА – РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА 2014-2020“.

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MK
Прескокнете до содржината