Започнување на состанокот

Започнете го состанокот

Хотел Филипос Ксенија, Серес, 24/11/2022

Општина Сере ги подарува „ВЕЛОСИПСКИ ГРАДОВИ“! 🚲🛴
Прекугранична европска програма насочена кон зелен развој преку велосипедски туризам. Проектот „BIKE CITIES“ е финансиран од Interreg IPA CBC Програмата „Грција – Република Северна Македонија 2014-2020“.
Како Водечки партнер на проектот „Мрежа на велосипедски градови за велосипеди, е-велосипеди и сл., со акроним „ВЕЛОСИПСКИ ГРАДОВИ“ го организираше Инаугуративниот состанок на проектот во Серес, во четврток, 24 ноември 2022 година, во просториите на хотелот Philippos Xenia со учество на претставници од сите партнери учесници.

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MK
Прескокнете до содржината