За нас

Центар за развој и промоција Промо идеја

Здружение Центар за развој и промоција ПРОМО ИДЕА – Струмица е непрофитна организација основана во 2007 година, чии главни операции се фокусирани во Југоисточниот регион на Република Северна Македонија.

Во рамките на 15-годишната активност, Промо ЈасДеа има воспостави успешна соработка со многу домашни и меѓународни институции, изгради значајни партнерства со организации и има разви силна врска со деловната заедница.

Од своето основање и до денес, Промо Идеја – Струмица има успешно имплементирани неколку проекти финансирани од ЕУ, во рамките на различни програми.

Испораки

велосипедски патеки

Мапирање и GPS следење на 10 велосипедски патеки

Водичи-инструктори за велосипеди

Обука „Водичи за велосипеди-инструктори за почетници и туристи“

Управување со велосипед пријателски

Обука „Управување со велосипеди во хотел и ресторани“

„Мистериите на Беласица“

Национална тркачка манифестација „Мистериите на Беласица“ за 70 - 100 учесници

Запознајте го тимот

Маријан Димов

Проектен менаџер

Адреса

Ул. „Братство Единство“ бр.6-8/13 – Струмица

promoidea4@gmail.com

Часови

mk_MK
Прескокнете до содржината