Паркови и правци

Во двете земји ќе се создадат паркови Вело во Серес и Стумица со патеки за пумпа и инфокиосци и ќе бидат мапирани на патеките за планински велосипеди со инфо знаци и ИТ платформа.

mk_MK
Прескокнете до содржината