Започнување на состанокот

Почеток на состанокот Philippos Xenia Hotel, Серес, 24.11.2022 година Општина Сере ги претставува „ВЕЛОСИПСКИ ГРАДОВИ“! 🚲🛴 Прекугранична европска програма насочена кон зелен развој преку велосипедски туризам. Проектот „BIKE CITIES“ е финансиран од Interreg IPA CBC Програмата „Грција – Република Северна Македонија 2014-2020“ како водечки партнер на проектот „Велосипедски градови…

Започнување на состанокот Прочитај повеќе "