bikeinstructors

Оглас за наставници – обучувачи 2-ра обука

„Велосипедски водичи-инструктори за почетници и туристи“ Оглас за наставници – обучувачи ЦЕНТАРОТ ЗА ДОЖИВОТНО УЧЕЊЕ НА РЕГИОНОТ НА ЦЕНТРАЛНА МАКЕДОНИЈА ја објавува намерата за склучување договори со инструктори за реализација на програмата за обука, насловена: „Водичи-инструктори за велосипеди за почетници и туристи“, што ќе се спроведува доживотно во структурата на…

Оглас за наставници – обучувачи 2-ра обука Прочитај повеќе "

Имплементација на програмите за обука

„Велосипедски водичи-инструктори за почетници и туристи“ „Управување со велосипеди во хотели и ресторани“ ЦЕНТАРОТ ЗА ДОЖИВОТНО УЧЕЊЕ НА РЕГИОН ЦЕНТРАЛ МАКЕДОНИЈА најавува имплементација на програмите за обука, насловени: „Управување со велосипеди во хотел и ресторани“ и „Водичи за велосипеди -инструктори за почетници и туристи“, што ќе се спроведува во структурата на КДБМ ПКМ,…

Имплементација на програмите за обука Прочитај повеќе "

mk_MK
Прескокнете до содржината