bikecities

Оглас за наставници – обучувачи 2-ра обука

„Велосипедски водичи-инструктори за почетници и туристи“ Оглас за наставници – обучувачи ЦЕНТАРОТ ЗА ДОЖИВОТНО УЧЕЊЕ НА РЕГИОНОТ НА ЦЕНТРАЛНА МАКЕДОНИЈА ја објавува намерата за склучување договори со инструктори за реализација на програмата за обука, насловена: „Водичи-инструктори за велосипеди за почетници и туристи“, што ќе се спроведува доживотно во структурата на…

Оглас за наставници – обучувачи 2-ра обука Прочитај повеќе "

Започнување на состанокот

Почеток на состанокот Philippos Xenia Hotel, Серес, 24.11.2022 година Општина Сере ги претставува „ВЕЛОСИПСКИ ГРАДОВИ“! 🚲🛴 Прекугранична европска програма насочена кон зелен развој преку велосипедски туризам. Проектот „BIKE CITIES“ е финансиран од Interreg IPA CBC Програмата „Грција – Република Северна Македонија 2014-2020“ како водечки партнер на проектот „Велосипедски градови…

Започнување на состанокот Прочитај повеќе "

mk_MK
Прескокнете до содржината