Обуки и работилници за поддршка на велосипедските градови

Овде можете да најдете какви било информации за тоа кога и каде можете да учествувате на некоја од овие обуки.

Повеќе информации:

Управување со велосипед пријателски

Обука

Управување со велосипеди во хотели и ресторани.

Времетраење на обуката: 100 часа – учесници: 20

нерѓосувачки, челик, багажник за велосипеди-50576.jpg

За локални организации и претпријатија

работилници

Организација на работилници за локални организации и претпријатија за локален велосипед пријателски одржлив развој на туризмот

планински велосипедизам, спорт, скокање-95032.jpg
mk_MK
Прескокнете до содржината