Центар за доживотно учење - Регион Централна Македонија

е основана во 1997 година со законската регулатива 2218/1994 година и е под надзор на Министерството за внатрешни работи. Се фокусира на стручна обука и доживотно учење, консултативни и поддржувачки услуги, програми за обука за невработени лица, вработени, претприемачи и невработени потенцијални претприемачи во областите: финансии и администрација, туризам, земјоделство, ИКТ итн. 

Испораки

Водичи-инструктори за велосипеди

Програма за обука за велосипедски водичи-инструктори за почетници и туристи (100 часа - 20 учесници)

Управување со велосипед пријателски

Обука за управување со велосипеди во хотели и ресторани. (100 часа - 20 учесници)

велосипедски пријателски туристички развој

Организација на работилници за локални организации и претпријатија за локален велосипед пријателски одржлив развој на туризмот

Тимот

Запознајте го нашиот персонал 

Калатас Сакис

директор

Мациари Криса

Супервизор на проектот

Адреса

Центар за доживотно учење

Терма Омонијас, Серес 62100

info@kekpkm.gr

Часови

mk_MK
Прескокнете до содржината